VANNEHAKU RENGASHAKU

Tietoturva

  1. Yleistä

Eurovanne.fi pitää tärkeänä käyttäjien yksityisyyden ja henkilökohtaisten tietojen suojaamista. Tässä tietosuojalausunnossa selostetaan, miten Eurovanne.fi käsittelee käyttäjän henkilökohtaisia tietoja hänen käyttäessään Eurovanne.fi -palvelua. Tällä tietosuojaselosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa käsittelystä. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Eurovanne.fi:n palveluita. Henkilötietojen käsittelyssä ja teknisissä ratkaisuissa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

  1. Henkilökohtaiset tiedot

Henkilökohtaisia tietoja kerätään ja käsitellään verkkomyynnin mahdollistamiseksi ja tietoturvan parantamiseksi. Keräämme ainoastaan asiakkaan nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Asiakkaan käyttäessä verkkokauppaamme ei hänen tarvitse luovuttaa meille henkilöturvatunnusta. Jos asiakas ostaa luotolla, niin meidän maksunvälittäjämme kysyy henkilötunnusta. Maksun välittäjämme on Checkout ja heidän yhteistyökumppaneina Mach ja Jousto ja heillä on omat tietoturva asetukset käytössä.

  1. Tietojen käsittely

Eurovanne.fi noudattaa henkilötietojen käsittelyssä Suomen henkilötietolain määräyksiä. Verkkokaupan asiakaskäyttäjät ovat rekisterissä, jonka rekisterinpitäjä on Eurovanne.fi. Rekisteröityjä käyttäjätietoja käsitellään luottamuksellisesti ja ne tallennetaan suojatulle palvelimelle, jolle ulkopuolisten pääsy estetään sekä ohjelmallisesti että fyysisesti.

  1. Tietojen luovutus

Eurovanne.fi ei myy eikä vuokraa tai muutoin luovuta käyttäjän rekisteröimiä henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille. Online-maksut verkkokauppaamme tapahtuvat kaikilta osiltaan yhteistyökumppanimme Checkout, Mach ja Jousto ja heidän web-palveluidensa kautta ja maksutapahtumaan liittyvät pakolliset ja välttämättömät tiedot antaa käyttäjä online-maksutapahtuman yhteydessä yhteistyökumppanillemme ja siltä osin pätevät tietosuojakäytännöt, jotka on kuvattu yhteistyökumppanimme web-sivuilla ja sellaisten tietojen tietosuojakäytännöstä vastaa vain ja ainoastaan yhteistyökumppanimme.

Tietojen käsittelystä vastuussa oleva yritys:
Eurovanne.fi / EVN IMPORT (Y-tunnus: 2681296-3)
Valtakatu 34
69100 Kannus